![Tinga de pollo (shredded chicken) Tinga de pollo (shredded chicken)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BC50F614-F22E-41F1-96C7-926CF952ABB6/Derivates/c0b08e17-e8cc-4253-a04b-75b91cf0ae29.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 30 g chipotle chillies, dried, stems removed, to taste
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 300 g fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)
- 30 g olive oil
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1000 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g white sugar
- 2 dried bay leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1117.3 kJ / 266 kcal
- Białko
- 38.8 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 83.4 mg
Alternatywne przepisy
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Chicken picadillo cups
40 Min
Shredded chicken 2-for-1
40 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Beef tacos
25 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min