Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de biscuits roses de Reims
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 1 gros œuf (63-73 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 258.8 kJ / 62.2 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galette classique
1 Std. 35 Min
Sablés d'antan
1h 30min
Comme un biscuit BN®
1h 30min
Sablés choco-coco
45min
Madeleines
30 Min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Biscuits poisson d'avril
55 Min
Sablés vanille-fromage à tartiner
30 Min
Petits biscuits lapins
2 godz. 40 min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min
Allumettes croustillantes au chocolat
1h
Gâteau express
40min