Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Pancake Pieces
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
sugar150 g
-
large eggs separated3
-
plain flour70 g
-
double cream200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter30 g
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)500 g
-
flaked almonds40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.9 g
Kalorie
2655 kJ /
635 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Węglowodany
56.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Oat and Cashew Pasties
2 godz. 30 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Vegetable fideuá
40 min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Mini Apple and Cinnamon Muffins
30 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Spelt bread
1 godz. 45 min
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min