Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de repollo en trozos
- 150 g de zanahoria (pelada y en trozos)
- 150 g de manzana Granny Smith (sin semillas y en cuartos)
Salsa de rabanitos
- 150 g de rabanitos
- 150 g de queso fresco desnatado batido
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 40 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 500 kJ / 120 kcal
- Białko
- 4.61 g
- Węglowodany
- 12.44 g
- Tłuszcz
- 5.62 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada marroquí de berenjenas (zaalouk)
55 Min
Costillas de cerdo fritas con ensalada coleslaw
4óra 20p
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10 min
Ensalada de rabanitos y repollo
5 min
Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil
30 Min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20 Min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15 Min
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min
Ensalada de lombarda y pera
10 min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1 Std. 15 Min
Compota de berenjenas
35 Min
Hummus de remolacha
10 min