Entraña de ternera al chimichurri

Entraña de ternera al chimichurri

4.4 66 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 800 - 900 g de entraña de ternera cortada en 2 trozos, sin la telilla que la recubre
  • 2 dientes de ajo
  • 2 ramitas de perejil fresco
  • 30 g de aceite de oliva
  • 10 g de vinagre
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • 300 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 302 kcal / 1260 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...