
Urządzenia i Akcesoria
Tronco de pan relleno
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
15 rebanadas
Składniki
Masa
-
de leche250 g
-
de mantequilla50 g
-
de azúcar75 g
-
de levadura de panadería deshidratada1 sobre
-
de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)250 g
-
de harina250 g
-
de sal1 cucharadita
Relleno y montaje
-
de jamón cocido (en trozos)6 lonchas
-
palitos de cangrejo8
-
de aceitunas negras sin hueso100 g
-
de mantequilla fundida30 g
-
de queso manchego semicurado6 lonchas
-
de queso de cabra6 lonchas
-
huevo batido1
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
311 kcal /
1299 kJ
Białko
14.4 g
Tłuszcz
14.52 g
Węglowodany
30.6 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cumpleaños feliz
14 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania