Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g de mantequilla en trozos (y un poco más para untar el molde)
- 250 g de dulce de leche
- 450 g de mitades de melocotón en almíbar en cuartos
- 200 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 3 huevos
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 180 g de harina de repostería (y un poco más para enharinar el molde)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1958 kJ / 469 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 53.1 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de piña y crema
2 Std. 45 Min
Bizcocho de nectarinas al oporto
1 Std.
Tarta de melocotón
1h 15min
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3u.
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2 Std. 30 Min
Bizcocho con fresas y nata
2 Std.
Bizcocho esponjoso de miel
1h 45min
Tarta de manzana y flan
3h 20min
Tarta de piña al revés
40min
Bizcocho de piña
50 Min
Bizcocho de coco
45min