Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de avellanas
- 30 g de avellanas
- 35 g de azúcar
- 30 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de chocolate con leche en trozos
- 30 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de leche entera
- 35 g de aceite de girasol
Montaje
- 3 láminas de masa de hojaldre redondas
- 1 huevo batido
- 20 - 30 g de almendras laminadas
- 1 cucharada azúcar glas (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2360.6 kJ / 564.7 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tronquitos de turrón
1h 40min
Tarta a los tres chocolates
4 godz. 40 min
Bizcocho cebra
1h 10min
Galletas carbón
1 Std. 5 Min
Bizcocho resurección de los muertos
1 Std. 5 Min
Pizza de crema de cacao y fruta
1u.
Trenza de membrillo y queso
2u.
Árbol de Navidad de chocolate
1h 30 min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30 min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Pastelitos de naranja y chocolate
1u. 45min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min