Auberginen-Dip

Auberginen-Dip

3.3 200 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 Gesamtrezept

Składniki

  • Auberginen (à ca. 300 g)
    3
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Knoblauchzehen
    3
  • Olivenöl
    20 g
  • Tahin (Sesampaste)
    30 g
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Salz
    ½ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept

Białko 14 g
Kalorie 2709 kJ / 644 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 27.3 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...