Urządzenia i Akcesoria
Auberginenpüree
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Auberginen in Würfeln (2 cm)500 g
-
Salz½ TL
-
Olivenöl4 EL
-
Knoblauchzehen2
-
Basilikumblätter, frisch in Streifen10 - 15
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
275 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Auberginencreme "Orient"
2 godz.
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min
Tomaten mit Tabbouleh
50 min
Auberginenpüree
1 godz. 30 min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 min
Tabouleh
15 min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 godz. 20 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 min