Urządzenia i Akcesoria
Toastbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
20 Scheiben
Składniki
-
Buchweizen400 g
-
getrocknete Sojabohnen100 g
-
Hirse50 g
-
Naturreis50 g
-
Haselnüsse100 g
-
Milch350 g
-
Butter in Stücken75 g
-
Honig1 EL
-
Eier2
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Mineralwasser mit Kohlensäure300 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
5 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche
2 godz.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 godz.
Dinkelbrot
1 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Vollkornbrot
4 godz.
Brötchen
2 godz.
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Brötchen aus dem Varoma
2 godz. 10 min
Roggen-Dinkel-Brot
8 godz.
Mais-Buchweizen-Brot
1 godz. 30 min
Dinkelkeimbrot
72 godz.
Vollkorneck
20 godz.