Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rinderfilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 257 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Krabben-Tomaten-Sauce
30min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1 Std.
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1 Std.
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35min
Paprikagulasch
1h 25min
Schnelles Hähnchengulasch
40 Min
Rindfleischeintopf
1h 40min