Rinderfilet alla Pizzaiola

Rinderfilet alla Pizzaiola

4.1 300 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    40 g
  • Rinderfilet in dünnen Scheiben (5 mm)
    500 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Oregano
    2 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 28 g
Kalorie 1078 kJ / 257 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...