Szósta odsłona kolekcji wybranych przepisów na Wielkanoc. Wegetariański pasztet z selera na przystawkę, żurek w nowoczesnym wydaniu, soczysty nadziewany kurczak czy dekoracyjny baranek z makiem sprawią, że Twój wielkanocny stół będzie wyjątkowy. Dzięki urządzeniu Thermomix® przygotowanie świątecznego menu jest łatwe!
Sałatka z wędzonym kurczakiem i jajkiem
40 min
Pasztet z selera
2 godz.
Barszcz biały na zalewie z kiszonych ogórków
40 min
Żurek z trawą cytrynową i wasabi
45 min
Jajka z ziemniakami w sosie musztardowym
1 godz. 5 min
Nadziewany kurczak na Varomie
1 godz. 45 min
Zajączki z kremu cytrynowego
40 min
Mazurek bakaliowy
2 godz. 40 min
Wielkanocny baranek z makiem
2 godz. 15 min
Angielskie ciasto z bakaliami i marcepanem (Simnel cake)
3 godz.