WIELKANOC VI

10 Przepisów

Szósta odsłona kolekcji wybranych przepisów na Wielkanoc. Wegetariański pasztet z selera na przystawkę, żurek w nowoczesnym wydaniu, soczysty nadziewany kurczak czy dekoracyjny baranek z makiem sprawią, że Twój wielkanocny stół będzie wyjątkowy. Dzięki urządzeniu Thermomix® przygotowanie świątecznego menu jest łatwe!

Sałatka z wędzonym kurczakiem i jajkiem

Sałatka z wędzonym kurczakiem i jajkiem

40 min

Pasztet z selera

Pasztet z selera

2 godz.

Barszcz biały na zalewie z kiszonych ogórków

Barszcz biały na zalewie z kiszonych ogórków

40 min

Żurek z trawą cytrynową i wasabi

Żurek z trawą cytrynową i wasabi

45 min

Jajka z ziemniakami w sosie musztardowym

Jajka z ziemniakami w sosie musztardowym

1 godz. 5 min

Nadziewany kurczak na Varomie

Nadziewany kurczak na Varomie

1 godz. 45 min

Zajączki z kremu cytrynowego

Zajączki z kremu cytrynowego

40 min

Mazurek bakaliowy

Mazurek bakaliowy

2 godz. 40 min

Wielkanocny baranek z makiem

Wielkanocny baranek z makiem

2 godz. 15 min

Angielskie ciasto z bakaliami i marcepanem (Simnel cake)

Angielskie ciasto z bakaliami i marcepanem (Simnel cake)

3 godz.