Nie wyrzucaj, wykorzystaj! Czerstwe pieczywo, mięso z rosołu lub pieczeni, wczorajsze ziemniaki czy ryż oraz resztki różnych serów mogą Cię jeszcze zaskoczyć. Dania idealne na jesień, dzięki tym inspirującym przepisom w Twojej kuchni nic się nie zmarnuje!
Kotlety z resztek pieczonego mięsa i warzyw z jajkami sadzonymi na Varomie
45 min
Frittata z kurczakiem z rosołu i warzywnym ryżem
40 min
Wegańskie burgery z pieczarek i resztek ugotowanego ryżu
1 godz. 40 min
Muffiny pizzowe z kurczakiem z rosołu i kukurydzą
1 godz. 50 min
Tosty francuskie z czerstwych bułek
25 min
Quiche z resztkami serów
1 godz. 50 min
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
1 godz. 5 min
Knedle z wczorajszych ziemniaków i czerstwych bułek
40 min
Kluski z czerstwych bułek
35 min
Lekko czerstwy chleb zapiekany z boczkiem i serem
50 min