Naczynia kamionkowe są niezwykle wszechstronne. Przygotujesz w nich doskonałe dania mięsne czy warzywne, upieczesz pieczywo i ciasta, a na dodatek w łatwy sposób odgrzejesz wybraną potrawę. Poznaj nasze przepisy z użyciem naczyń kamionkowych.
Chleb z ziarnami
2 godz. 30 min
Chlebek bananowy z nadzieniem orzechowo-czekoladowym
2 godz. 40 min
Jogurtowe ciasto z borówkami
1 godz. 15 min
Turecki płaski chleb
2 godz.
Wytrawne ślimaczki drożdżowe z czerwonym pesto
2 godz. 25 min
Zapiekanka ziemniaczana (gratin)
1 godz. 20 min
Lasagne z grzybami
2 godz. 20 min
Pieczona ryba po włosku z dipem z papryki i sałatką z kopru włoskiego
1 godz. 30 min
Pizza z klopsikami w pikantnym sosie
3 godz. 50 min
Buchty z powidłami śliwkowymi
2 godz. 30 min