DOBRZE UPIECZONE

10 Przepisów

Naczynia kamionkowe są niezwykle wszechstronne. Przygotujesz w nich doskonałe dania mięsne czy warzywne, upieczesz pieczywo i ciasta, a na dodatek w łatwy sposób odgrzejesz wybraną potrawę. Poznaj nasze przepisy z użyciem naczyń kamionkowych.

Chleb z ziarnami

Chleb z ziarnami

2 godz. 30 min

Chlebek bananowy z nadzieniem orzechowo-czekoladowym

Chlebek bananowy z nadzieniem orzechowo-czekoladowym

2 godz. 40 min

Jogurtowe ciasto z borówkami

Jogurtowe ciasto z borówkami

1 godz. 15 min

Turecki płaski chleb

Turecki płaski chleb

2 godz.

Wytrawne ślimaczki drożdżowe z czerwonym pesto

Wytrawne ślimaczki drożdżowe z czerwonym pesto

2 godz. 25 min

Zapiekanka ziemniaczana (gratin)

Zapiekanka ziemniaczana (gratin)

1 godz. 20 min

Lasagne z grzybami

Lasagne z grzybami

2 godz. 20 min

Pieczona ryba po włosku z dipem z papryki i sałatką z kopru włoskiego

Pieczona ryba po włosku z dipem z papryki i sałatką z kopru włoskiego

1 godz. 30 min

Pizza z klopsikami w pikantnym sosie

Pizza z klopsikami w pikantnym sosie

3 godz. 50 min

Buchty z powidłami śliwkowymi

Buchty z powidłami śliwkowymi

2 godz. 30 min