Czwarta odsłona kolekcji wybranych przepisów na Wielkanoc. Od rozmaitych wypieków i dodatków, do przekąsek, ciast i babek. Pomysły na urozmaicenie śniadania i wyjątkowe dekoracje na świąteczny stół.
Bezglutenowy tort orzechowy z kremem kawowym
1 godz. 50 min
Bułeczki z krzyżykiem (Hot Cross Buns)
3 godz. 50 min
Mazurek wieniec z karmelizowanymi cytrusami
1 godz. 35 min
Wytrawna babka z zielonym farszem i jajkami
2 godz. 30 min
Jajka po szkocku w chlebowej panierce z sosem miodowo-musztardowym
1 godz.
Chleb faszerowany jajkami i fasolką z oliwkami
5 godz. 35 min
Babka orzechowa
1 godz.
Muffinki jajka (ciasto w skorupce)
1 godz. 45 min
Brioszki prosiaczki
2 godz.
Marchewkowo-serowy dip
15 min