KUCHNIA PODHALA

10 Przepisy/-ów

Autorskie przepisy szefa kuchni pochodzącego z Podhala - Sebastiana Krauzowicza. Tradycyjne i regionalne potrawy w nowoczesnej, restauracyjnej odsłonie. Zupa bryndzowa, moskole, podhalański bigos i wiele innych przepisów przystosowanych do przygotowania w urządzeniu Thermomix®.

Sałaciorka

Sałaciorka

3.8

50min

Zupa bryndzowa

Zupa bryndzowa

4.7

45min

Owoce z grzańcem pod koglem-moglem

Owoce z grzańcem pod koglem-moglem

4.7

45min

Pierś z kurczaka z pesto z bryndzą

Pierś z kurczaka z pesto z bryndzą

4.4

14godz.

Moskole z podhalańskim sosem grzybowym

Moskole z podhalańskim sosem grzybowym

3.6

2godz. 40min

Hałuski z potrawką z jagnięciny

Hałuski z potrawką z jagnięciny

4.4

1godz. 50min

Bigos podhalański

Bigos podhalański

4.8

1godz. 40min

Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem

Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem

4.0

30min

Pierogi z bryndzą i szpinakiem

Pierogi z bryndzą i szpinakiem

4.0

14godz.

Chleb cebulowy z wędzonym serem

Chleb cebulowy z wędzonym serem

4.8

2godz. 55min