Druga edycja kolekcji z 10 różnorodnymi daniami obiadowymi, które przygotujesz z łatwo dostępnych składników. Dzięki gotowaniu na kilku poziomach Twój obiad będzie gotowy jeszcze szybciej!
Polędwica faszerowana mozzarellą i suszonymi pomidorami z ziemniakami i brokułem
55 min
Kalafior tikka masala
30 min
Łosoś z warzywnym kuskusem i sosem kurkumowym
40 min
Zupa kalafiorowa z kluseczkami; Polędwica w sosie gruszkowym z warzywami
1 godz. 10 min
Zupa warzywna, kurczak w sosie musztardowo-śmietanowym
40 min
Kurczak po czesku a lá svíčková z knedlem
55 min
Szaszłyki z kurczaka z ryżem i sosem jogurtowym
45 min
Pieczeń mielona z Varomy z purée ziemniaczanym i sosem
1 godz. 20 min
Zupa krem z żółtych warzyw, kurczak z ziemniakami na Varomie i czekoladowe fondanty
1 godz. 20 min
Kokosowe bao z krewetkami
1 godz. 40 min