Druga edycja kolekcji dla diety bezglutenowej. Niezwykła focaccia i pizza, pieczywo, słodkie i słone przekąski, pożywna sałatka oraz dania główne. W ciekawy sposób urozmaicą codzienną dietę.
Naleśnikowe roladki z łososiem (bez glutenu)
1 godz. 50 min
Curry z kaszy jaglanej, kurczaka i ananasa (bez glutenu)
50 min
Sałatka na ciepło z komosy ryżowej, cukinii i marchewki (bez glutenu)
30 min
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 godz. 15 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 godz.
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30 min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 godz. 20 min
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2 godz.