
Urządzenia i Akcesoria
Glasaż kakaowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
15 g żelatyny w proszku
-
215 g wody
-
300 g cukru
-
250 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej
-
165 g syropu glukozowego
-
100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
10 g oleju
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
2850.5 kcal /
11926.5 kJ
Białko
37.7 g
Tłuszcz
116.2 g
Węglowodany
490.5 g
Błonnik
37.2 g
Tłuszcz nasycony
66.3 g
Sód
160.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska