
Urządzenia i Akcesoria
Glasaż kakaowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
żelatyny w proszku15 g
-
wody215 g
-
cukru300 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej250 g
-
syropu glukozowego165 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego100 g
-
oleju10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
2850.5 kcal /
11926.5 kJ
Białko
37.7 g
Tłuszcz
116.2 g
Węglowodany
490.5 g
Błonnik
37.2 g
Tłuszcz nasycony
66.3 g
Sód
160.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska