DANIA MIĘSNE

9 Przepisów

9 tradycyjnych francuskich receptur na dania z drobiu, wołowiny, jagnięciny, cielęciny i królika. Wspaniały smak i wyjątkowa łatwość przygotowania w urządzeniu Thermomix®. Bon appétit!

Kurczak w winie

Kurczak w winie

1 godz. 50 min

Potrawka z kurczaka i jesiennych warzyw

Potrawka z kurczaka i jesiennych warzyw

1 godz. 10 min

Królik w sosie 'Marengo'

Królik w sosie 'Marengo'

1 godz. 10 min

Szybkie ragoût z jagnięciny

Szybkie ragoût z jagnięciny

50 min

Wiosenny gulasz z jagnięciny

Wiosenny gulasz z jagnięciny

1 godz. 20 min

Gulasz cielęcy

Gulasz cielęcy

1 godz. 15 min

Sauté z cielęciny

Sauté z cielęciny

1 godz. 25 min

Polędwica wołowa z warzywami

Polędwica wołowa z warzywami

1 godz. 50 min

Zapiekanka z wołowiny z warzywami

Zapiekanka z wołowiny z warzywami

1 godz. 20 min