Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • pecorino romano in pieces (2-3 cm)
    150 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • guanciale in thin strips (5-10 mm)
    230 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • pasta, dried like half sleeves
    480 g
  • black pepper, ground as desired

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1576.9 mg
Białko 23.4 g
Kalorie 2278.5 kJ / 544.5 kcal
Tłuszcz 23.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...