Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla gricia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)230 g
-
salt1 ½ tsp
-
pasta, dried like half sleeves480 g
-
black pepper, ground as desired
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1576.9 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
2278.5 kJ /
544.5 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Chocolate Fudge Cake
Brak ocen
Béchamel Sauce
Brak ocen
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 min
Glazed Lemon Muffins
1 godz.
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45 min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min
Menudo
45 min