Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
water910 g
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
pasta, dried, type fettuccine340 g
-
olive oil2 tsp
-
onion cut into pieces115 g
-
garlic clove1
-
butter, unsalted30 g
-
artichoke heart, marinated (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream, 35% fat225 g
-
sour cream, any type60 g
-
parsley leaf, fresh chopped8 sprigs
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
black pepper, ground to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190.6 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
3453.2 kJ /
825.3 kcal
Tłuszcz
47.8 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.8 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Moussaka Wraps
50 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Three Egg French Omelet
30 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Brak ocen
Spaghetti Muffins
55 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Chunky Guacamole
10 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Fudge Brownies
50 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min