Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
2 jajka
-
1 szczypta soli
-
80 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
60 g masła
-
40 g ksylitolu, (patrz wskazówka)40 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
20 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
247.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
2507.8 kJ /
599.4 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
27.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chleb bezglutenowy na zakwasie owsiano-ryżowym
18 godz. 20 min
Płynące ciastka czekoladowe z palonym masłem
1 godz. 40 min
Kogel-mogel
5 min
Łosoś wasabi w sezamie z sałatką z ogórków
25 min
Wysokobiałkowa rolada z serka wiejskiego z indykiem i pieczarkami
40 min
Makaron z soczewicy z pieczonymi warzywami i tahini
30 min
Spaghetti à la carbonara z pistacjami
30 min
Lody o smaku sernika z jagodami
13 godz.
Bezglutenowy zakwas owsiano-ryżowy
96 godz. 20 min
Dorsz pod orzechową kruszonką z kaszą i sałatką
35 min
Burger drwalski
1 godz. 10 min
Zupa krem z pomidorów z burratą (low carb)
20 min