Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
2 jajka
-
1 szczypta soli
-
80 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
60 g masła
-
40 g ksylitolu, (patrz wskazówka)40 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
20 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
247.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
2507.8 kJ /
599.4 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
27.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kokosowo-limonkowy pudding ryżowy z karmelizowanym ananasem
45 min
Spiralizowane jabłka w sosie kakaowo-orzechowym
10 min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1 godz. 10 min
Waniliowo-malinowe lody na skyrze (low fat + low carb)
11 godz. 30 min
Włoskie kluski z ricotty (gnudi)
1 godz. 45 min
Gruszki pod kruszonką
35 min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Pistacjowa matcha latte
20 min
Łosoś w chrupiącej panierce z warzywami i sosem śmietanowo-cytrynowym
1 godz.
Daktylowo-orzechowe kulki mocy
20 min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 min