Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)

Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje

Składniki

  • 200 g mango, mrożonego, w kawałkach (patrz wskazówka)
  • 1 ½ łyżki miodu (opcjonalnie)
  • 300 g napoju kokosowego Inka®
  • 4 łyżki kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
  • bita śmietana (opcjonalnie) kokosowa, do dekoracji (patrz wskazówka)

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 125.4 kcal / 524.6 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 25.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 73.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...