
Urządzenia i Akcesoria
Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
200 g mango, mrożonego, w kawałkach (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżki miodu (opcjonalnie)
-
300 g napoju kokosowego Inka®
-
4 łyżki kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna
-
bita śmietana (opcjonalnie) kokosowa, do dekoracji (patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
125.4 kcal /
524.6 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
25.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
73.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska