红烧牛肉面

红烧牛肉面

3.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 京葱 切小段
    40 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜头
    1 粒
  • 八角
    1 粒
  • 桂皮
    ½ 块
  • 干红辣椒
    2 支
  • 牛腩 切小块(3×3厘米)
    250 克
  • 老抽
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 料酒
    5 克
  • 5 克
  • ,约½茶匙
    2 - 3 克
    2 - 3 克 冰糖, ,约½茶匙
  • 600 克
  • 番茄 切块
    150 克
  • 粗面条
    150 克
  • 生菜
    25 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 556.5 kcal / 2328 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 62.3 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...