Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 姜, 切片
- 50 克 京葱, 切段
- 2 支 干辣椒, 切段
- 150 克 番茄酱, 如:梅林牌
- 600 克 番茄, 切块
- 700 克 牛腩块, 热水汆烫,3x3厘米
- 50 克 干红葡萄酒
- 1 块 桂皮
- 2 个 八角
- 2 茶匙 盐
- 2 支 新鲜香菜, 取叶子,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 833.4 kJ / 199.2 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 1270.2 mg