Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 茶匙 油
- 150 克 洋葱 ,切块
- 300 克 牛肉 ,切块
- 500 克 水
- 80 克 胡萝卜 ,切块
- 300 克 土豆 ,去皮切块
- 1 汤匙 生抽
- 1 茶匙 老抽
- 1 汤匙 糖
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 722 kJ / 172 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Błonnik
- 2.1 g