Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面团
- 250 克 面粉
- 150 克 水
- 10 克 油
- 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙
牛肉馅
- 50 克 洋葱
- 250 克 牛肉肉糜
- 2 - 3 克 黄豆酱 ,约½茶匙
- 5 克 姜 ,切末
- 100 克 葱 ,切末
- 2 - 3 克 老抽 ,约½茶匙
- 1 颗 蛋
- 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙
- 10 克 料酒
- 2 - 3 克 花椒粉 ,约½茶匙
- 20 克 油 ,额外准备些油煎用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2054.8 kJ / 491.1 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 610.5 mg