Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 姜 ,切片
- 30 克 京葱 ,切段
- 2 支 干辣椒 ,切段
- 1 个 八角
- 500 克 猪肋排 ,切大块
- 30 克 生抽
- 1 茶匙 盐
- 200 克 水
- 300 克 土豆 ,去皮,切块
- 2 支 新鲜香菜 ,取叶子,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1429 kJ / 341 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 1.5 g