Urządzenia i Akcesoria
Tamagoyaki (frittata giapponese)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
2 uova
-
5 g di salsa di soia
-
30 g di dashi in polvere
-
5 g di mirin
-
5 g zucchero
-
olio di semi di girasole
-
daikon grattugiato, a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
268.1 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
299.8 kJ /
71.5 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Terrina gustosa di ceci e melanzane con pollo
Brak ocen
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5 godz.
Curry panang
45 min
Curry di pesce kerala
30 min
Korma alla pescatora
Brak ocen
Zuppa di uova e tofu
55 min
Trancetti al caramello
Brak ocen
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3 godz.
Kofta
40 min
Ravioli cinesi
1 godz.
Pastéis de nata
1 godz.