Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base della torta
- 120 g di burro, morbido
- 120 g di farina bianca istantanea
- 120 g di zucchero grezzo di canna
- 80 g di cocco secco, grattugiato
Ripieno di caramello
- 790 g di latte condensato
- 120 g di burro, morbido
- 100 g di golden syrup (sciroppo di zucchero)
Copertura
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di burro, morbido
- sale grosso, per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1203 kJ / 286 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia di ceci saporita
3hod.
Ganache
No ratings
Panini al müesli (dolci)
No ratings
Crema di riso
10min
Biberli dell'Appenzello
No ratings
Smoothie al mango
5 dk
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
1 godz. 5 min
Pollo in salsa di pesche
No ratings
Amaretti all'albicocca
40min
Meringata al limone
2 Std. 30 Min
Cheesecake alle fragole
2h 50min
Cubetti di frittata con broccoli
No ratings