Crema de chocolate y avellanas

4.9 10 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
230 g

Składniki

  • 25 g de avellanas
  • 40 g de azúcar
  • 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 25 g de chocolate con leche en trozos
  • 25 g de chocolate blanco en trozos
  • 50 g de leche entera
  • 40 g de aceite de girasol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 230 g

Sód 69.2 mg
Białko 10.7 g
Kalorie 4660.6 kJ / 1113.9 kcal
Tłuszcz 83 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 22.9 g
Węglowodany 87.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...