Wersje kompatybilne
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos
- 200 g de harina de repostería
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura de panadería deshidratada - 20 g de azúcar
- 40 g de leche entera
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para el Varoma)
-
200
g de chocolate con leche en 8 trozos
lub 200 g de crema de cacao y avellanas - 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 189.8 mg
Alternatywne przepisy
Crema de chocolate y avellanas
15 Min
Brioche de chocolate y avellana
2 Std. 20 Min
Magdalenas
1 Std.
Masa básica de pizza
1 Std.
Baguette
3h 45min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Panecillos rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 Std. 30 Min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 Std. 10 Min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min