Urządzenia i Akcesoria
Chocolate a la taza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 raciones
Składniki
-
400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos grandes
-
1500 g de leche entera
-
60 g de maicena (opcional)
-
80 g de azúcar (opcional)
-
1 pellizco de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
122.7 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
2053 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roscón de Reyes
4 godz.
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5 godz. 15 min
Tarta a los tres chocolates
4 godz. 40 min
Arroz a la cubana
1 godz.
Bizcocho de naranja
1 godz.
Natillas
40 min
Ensaladilla rusa
1 godz. 15 min
Azúcar glas
5 min
Nata montada
10 min
Bizcocho de yogur
1 godz. 40 min
Flan
5 godz.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min