
Urządzenia i Akcesoria
Gofres de chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 unidades
Składniki
-
100 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
100 g de azúcar
-
50 g de harina de repostería
-
3 huevos
-
250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
1 cucharadita de café soluble
-
1 pellizco de sal
-
100 g de nueces peladas
-
aceite para engrasar (en spray)
-
300 g de helado de vainilla (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
698 kcal /
2921 kJ
Białko
11.7 g
Tłuszcz
49.32 g
Węglowodany
52.05 g
Błonnik
6.84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania