Urządzenia i Akcesoria
Magdalenas de nata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
24 unidades
Składniki
-
350 g de harina
-
1 sobre de polvo de hornear
-
4 huevos
-
250 g de azúcar
-
piel de limón rallada (de 1 limón)
-
100 g nata con 35% de grasa
-
250 g de aceite de girasol
-
azúcar para espolvorear
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
2.9 g
Kalorie
900.1 kJ /
215.3 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Velocidad cuchara
20 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Roscón de Reyes
4 godz.
Perrunillas
30 min
Suizos
2 godz. 30 min
Galletas danesas
35 min
Rebojos zamoranos
35 min
Bambas de nata
1 godz. 50 min
Minirroscón de Reyes
3 godz.
Marquesas
30 min
Magdalenas de naranja
1 godz.
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min