Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de aceite de girasol
- 120 g de chocolate blanco en trozos
- 120 g de chocolate con leche en trozos
- 120 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3588.2 kJ / 858.4 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 71.3 g
- Tłuszcz
- 59.2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1klst 10 min
Ganache de chocolate
1klst 10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Baño de chocolate
5 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3klst
Minitartas San Marcos con trufa
3klst
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 Min
Azúcar glas
5 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Nata montada
10 Min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min