Urządzenia i Akcesoria
Kødboller med tomatsauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portioner
Składniki
Kødboller
-
brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker20 g
-
mælk40 g
-
bredbladet persille, frisk kun bladene4 kviste
-
fed hvidløg (opcjonalnie)1
-
hakket oksekød200 g
-
æg1
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
olie til smøring
Tomatsauce
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve25 - 40 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
hakkede tomater400 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1222.9 mg
Białko
25.2 g
Kalorie
1847.9 kJ /
441.7 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen