Urządzenia i Akcesoria
Kødboller med tomatsauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portioner
Składniki
Kødboller
-
brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker20 g
-
mælk40 g
-
bredbladet persille, frisk kun bladene4 kviste
-
fed hvidløg (opcjonalnie)1
-
hakket oksekød200 g
-
æg1
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
olie til smøring
Tomatsauce
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve25 - 40 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
hakkede tomater400 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1222.9 mg
Białko
25.2 g
Kalorie
1847.9 kJ /
441.7 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kyllingegalette for familien
1 godz. 55 min
Entrecote med svampe risotto
Brak ocen
Butter chicken
50 min
Jalisco kødsovs
30 min
Fajitas med oksekød
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen