
Urządzenia i Akcesoria
Butter chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben uden skind, i tern (2-3 cm)500 g
-
tikka karry pasta100 g
-
ghee40 g
-
løg kvarte150 g
-
ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)20 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
fed hvidløg3
-
grønne chilier, friske halveret, udsået hvis det ønskes2
-
havsalt1 tsk
-
spidskommen, stødt2 tsk
-
koriander, stødt2 tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
vand100 g
-
tomatpure70 g
-
madlavningsfløde, ca. 18%500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
634 kcal /
2653 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
807 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
1h
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation