
Urządzenia i Akcesoria
Entrecote med svampe risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portioner
Składniki
-
entrecote2
-
olivenolie
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)20 g
-
skalotteløg (ca. 30 g)½
-
smør30 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
brune champignoner125 g
-
risottoris (f.eks. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutters kogetid160 g
-
hvidvin, tør30 g
-
vand410 g
-
bouillonterning (0,5l) kød eller grøntsager½
-
salt½ tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
981 kcal /
4106 kJ
Białko
76 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
69 g
Błonnik
21.9 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
882 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mad i Air-fryer
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen