Urządzenia i Akcesoria
Kyllingegalette for familien
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portioner
Składniki
Butterdej
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker (1-2 cm) og frosset200 g
-
hvedemel plus ekstra til at drysse med200 g
-
vand90 g
-
salt½ tsk
Karamelliserede løg
-
fed hvidløg1
-
smør, usaltet20 g
-
bacon, i skiver skåret i strimler (2 cm)110 g
-
løg skåret i ottendedele, lag adskilt250 g
-
brun farin20 g
-
balsamico20 g
-
salt½ tsk
Kyllingefyld
-
vand600 g
-
kylling500 g
-
sød kartoffel skåret i tern (2 cm)220 g
-
timian, frisk til pynt3 kviste
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
svampe skåret i kvarte150 g
-
smør, usaltet40 g
-
hvedemel til at drysse med30 g
-
hønsebouillon1 tsk
-
fløde, 35 %50 g
-
mælk til at pensle med
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1275.4 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
3442.3 kJ /
819.5 kcal
Tłuszcz
51.3 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Węglowodany
57.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
50 års jubilæum
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Kyllingebryst pizzaiola
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen