Jalisco kødsovs

Jalisco kødsovs

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portioner

Składniki

  • løg kvarte
    80 g
  • fed hvidløg
    1
  • grønne chilier, friske
    2
  • tomatillos
    400 g
  • koriander, frisk
    1 kviste
  • bouillonterning (0,5l)
    1
  • salt
    1 spsk
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • vegetabilsk olie
    40 g
  • oksekødsfilet skåret i skiver (1,5 cm tyk)
    800 g
  • røget bacon skåret i skiver (1 cm x 4 cm)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1345 mg
Białko 30 g
Kalorie 1856 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie