
Urządzenia i Akcesoria
Provencalsk kylling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg2
-
rosmarin, frisk2 kviste
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
rødvinseddike20 g
-
havsalt¾ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i stykker (3 cm)750 g
-
cherrytomater250 g
-
enebær5
-
sorte oliven20
-
courgette skåret i stykker (1,5 cm)300 g
-
aubergine skåret i stykker (1,5 cm)200 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (1,5 cm)150 g
-
vand1000 g
-
basilikumblade (valgfri)20 g
-
citron skåret i skiver1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
487 kcal /
2038 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
863 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Keto
26 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen