Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre (peberbøf)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner
Składniki
-
peberkorn, sorte30 g
-
oksekødsfileter (ca. 150 g hver)4
-
flydende oksebouillon60 g
-
brandy40 g
-
fløde, cirka 48 %60 g
-
smør i tern50 g
-
olivenolie2 spsk
-
havsalt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217 mg
Białko
69 g
Kalorie
4073 kJ /
973 kcal
Tłuszcz
71 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keto
26 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kyllingegalette for familien
1 godz. 55 min
Entrecote med svampe risotto
Brak ocen
Butter chicken
50 min
Jalisco kødsovs
30 min
Fajitas med oksekød
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen