Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre (peberbøf)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner
Składniki
-
peberkorn, sorte30 g
-
oksekødsfileter (ca. 150 g hver)4
-
flydende oksebouillon60 g
-
brandy40 g
-
fløde, cirka 48 %60 g
-
smør i tern50 g
-
olivenolie2 spsk
-
havsalt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217 mg
Białko
69 g
Kalorie
4073 kJ /
973 kcal
Tłuszcz
71 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keto
26 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling med peberfrugt og ris
1 godz.
Kylling med kartoffelmos og gravy
1 godz. 10 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Japansk ramen
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen