
Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre (peberbøf)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner
Składniki
-
peberkorn, sorte30 g
-
oksekødsfileter (ca. 150 g hver)4
-
flydende oksebouillon60 g
-
brandy40 g
-
fløde, cirka 48 %60 g
-
smør i tern50 g
-
olivenolie2 spsk
-
havsalt1 knivspids
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
973 kcal /
4073 kJ
Białko
69 g
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Sód
217 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Keto
26 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen