Steak au Poivre (peberbøf)

Steak au Poivre (peberbøf)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner

Składniki

  • peberkorn, sorte
    30 g
  • oksekødsfileter (ca. 150 g hver)
    4
  • flydende oksebouillon
    60 g
  • brandy
    40 g
  • fløde, cirka 48 %
    60 g
  • smør i tern
    50 g
  • olivenolie
    2 spsk
  • havsalt
    1 knivspids

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 973 kcal / 4073 kJ
Białko 69 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 31 g
Sód 217 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie