Focaccia recheada

Focaccia recheada

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
5 doses

Składniki

Massa
  • sêmola de trigo (ver dica)
    180 g
    180 g farinha tipo 65
  • farinha tipo 65
    75 g
  • fermento de padeiro seco
    3 g
  • azeite
    50 g
  • água
    150 g
  • sal
    5 g
  • açúcar amarelo
    ½ c. chá de
Recheio
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    20 g
  • cebola cortada em pedaços
    230 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • tomate em pedaços
    100 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • sardinha em lata escorrida (1 lata aprox.)
    65 g
  • azeitonas s/ caroço
    50 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 739.3 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 1511.4 kJ / 361.2 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...