Urządzenia i Akcesoria
Snel bladerdeeg
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
27 stuks
Składniki
-
boter in kleine stukjes gesneden (1-2 cm), bevroren300 g
-
meel plus extra voor het afstoffen300 g
-
water gekoeld135 g
-
zout½ - 1 theelepel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
66.2 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
502.5 kJ /
120.1 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rabarber-citroen cookies
1 godz.
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Vers pastadeeg
1 godz.
Pizzadeeg
1 godz.
Kruimeldeeg
5 min
Slagroom
10 min
Vanillesuiker
72 godz.
Vegan kruimeldeeg
45 min
Nougat-koekjes
Brak ocen
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Indiase mosterd
Brak ocen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.