Urządzenia i Akcesoria
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 pot
Składniki
-
pure chocolade in stukken gesneden100 g
-
room, 35% vet80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Suikerglazuur
Ninguna valoración
Soezendeeg
2h
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Kruimeldeeg
5min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Chocolade toffee cake
2h
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Karamelsaus
1h 30min
Banketbakkersroom
15min
Frangipanetaart
1h 25min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min