Urządzenia i Akcesoria
Profiteroles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 stuks
Składniki
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
1075 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Frangipanetaart
1 godz. 25 min
Gemalen ijs
5 min
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Soezendeeg
2 godz.
Snel bladerdeeg
1 godz. 20 min
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Cava Cocktail Surprise
4 godz. 10 min
Perzik Bellini
5 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Bessenlikeur
30 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Brak ocen