Pâte brisée sucrée

Pâte brisée sucrée

5.0 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
27 pièces

Składniki

  • 150 g de sucre en poudre
  • 300 g de beurre doux froid et coupé en morceaux,et un peu pour le moule
  • 550 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel
  • 2 ½ c. à café de sucre vanillé maison
    1 ½ c. à café d'extrait naturel de vanille

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 17.6 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 761.1 kJ / 181.9 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...